Praktisch

HELDERE AFSPRAKEN VOOR EEN TOP-RESULTAAT

Praktische aspecten

  • WAS-CO werkt enkel op afspraak van maandag tot zaterdag. Telefonisch reserveren of via e-mail. Ook voor afspraken in onze werkplaats.
  • U bent ook welkom in onze werkplaats voor een inspectie vooraf van uw wagen. In principe is dit gratis. Aan de opmaak en verzending van een prijsbestek zijn doorgaans kosten verbonden. Een inspectie gebeurt eveneens enkel op afspraak. Een telefoontje of e-mail volstaat om datum en uur vast te leggen – tijdens de week overdag of ’s avonds of tijdens het weekend.
  • Gemiddelde wachttijd voor een afspraak in de werkplaats = 2-3 weken. Dus tijdig reserveren. We doen er echter alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden
  • Polierwerk voeren we uit in onze werkplaats. Daar investeerden we in de juiste belichting en andere hulpmiddelen waardoor we een strak resultaat kunnen garanderen. Wij hebben een vervangwagen ter beschikking om u mobiel te houden terwijl u uw wagen bij ons achterlaat. Voor bedrijven uit de automotive sector met een goed uitgeruste wasplaats maken we hierop een uitzondering.
  • Op de dag van de afspraak hebben we uw wagen graag om 08u00 bij ons. Andere tijdstippen kunnen onderling overeengekomen worden. Ophalen kan vanaf 16-17u00. Tenzij anders afgesproken.
  • Om files en spitsverkeer te vermijden, kan u uw wagen ook de dag of avond vooraf binnen brengen. Dat wordt dan eveneens onderling afgesproken.

Neem contact op

error: Beschermde inhoud