Nieuwe wagens

Ook al is uw wagen nagelnieuw, de kans is erg groot dat hij niet in topconditie is gebracht vooraleer u hem uit de showroom reed. Autodealers halen immers steeds kleinere winstmarges uit de verkoop van een nieuwe auto, waardoor ze trachten te besparen op o.a. het showroomklaar maken ervan.

Kies daarom voor onze New Car TLC, wat staat voor Tender Loving Care. En dat is precies wat uw wagen van ons krijgt: passievolle zorg en aandacht die hij verdient om van-meet-af-aan écht in showroomstaat te zijn.

1. PACK NEW CAR TLC

. Grondige wasbeurt
. Scharnierpunten deuren & kleppen proper & vetvrij maken
. “Decon” 100% lakreiniging, van o.a. vliegroest & lichte, oppervlakkige oxidatie door bvb. industrie-uitval
. Skinnen of gommen van de lak
. Overtollige lijmresten verwijderen
. Glanscorrectie 1-stapspolieren
. Ceramic Detailer als lakbescherming ca. 3 maanden
. Motorcompartiment proper & vetvrij maken
. Afwerking glas, banden, chroom 

2. OPTIES NEW CAR TLC

Beschouwt u zichzelf als een vrij gematigde autoliefhebber, dan is onze basisbehandeling NEW CAR TLC zeker al een hele stap vooruit in de verzorging van uw nieuwe wagen. Met de tips die uw graag nog meegeven kan u vanaf hier gerust alleen verder de nodige zorg geven aan uw nieuwe aanwinst.

Bent u een rasechte freak die de puntjes echt wel op de i wenst? Dan moet u zeker onze optielijst eens doorlopen. U vindt er ongetwijfeld nog dat ietsje meer dat u verwacht. En als u het niet vindt, vraag het ons dan zeker. We proberen continu bij te blijven met de snelle en nieuwe ontwikkelingen in de car detailing sector. Waar we kunnen vermeldt de optielijst de basisprijs. Voor sommige items wordt de prijs echter bepaald door uw keuze. Dus laat ons dat ook gerust weten en we maken voor u een prijs op maat.

. Glanscorrectie 2-stapspolieren
. Lakcorrectie 3-stapspolieren en meer (incl. schuren indien nodig) 

.Vervangwagen = 40,00 EUR/dag BTWex

Wenst u mobiel te blijven voor de duur van de behandeling van uw wagen, dan hebben we een vervangwagen voor u ter beschikking. Momenteel heeft u de keuze uit 2 handgeschakelde wagens. Wij bieden u de wagens volgetankt aan en vragen u om die opnieuw vol te tanken wanneer u hem terug brengt.

. Textiel coating = vanaf 65,00 EUR BTWex voor 4 matten

Bescherm de textielen zetels, matten en vloer van uw wagen tegen insijpeling en vlekken van water en andere vloeistoffen. Een textiel coating maakt dat mogelijk en ze blijft doorgaans 6 maanden tot 1 jaar actief. Ook cabriodaken uit canvas en wielkassen vervaardigd uit textiel kunnen met een textiel coating behandeld worden.

. Zetels
. Matten & vloer
. Koffer
. Canvas cabriodak
. Wielkassen

. Leder coating = vanaf 255,00 EUR BTWex
Net zoals zetels uit textiel gecoat kunnen worden, kan u ook kiezen voor een leder coating. Lederen zetels worden dan beschermd tegen insijpeling en vlekvorming door vloeistoffen maar ook tegen verkleuring door de zon. Ook deurpanelen, stuurwiel, dashboard, armsteun, kopsteunen, consoles enz. kunnen op dezelfde manier water- en vuilafstotend gemaakt worden. Een ledercoating maakt bovendien het onderhoud van het leder makkelijker.
. Kunststof coating = prijs op aanvraag

Een typische eigenschap van coatings is water- en vuilafstotendheid. Kunststoffen kunnen met een coating water- en vuilafstotend gemaakt worden voor een langere termijn van 3 maanden tot +/- 1 jaar, afhankelijk van de toepassing in het interieur of aan het koetswerk van de wagen.

. Niet-gelakte koetswerkpanelen
  . Plastic
  . Plastic Black
  . Keramische coating

. Coaten van panelen in kofferruimte, deurpanelen, consoles, enz.

. Inleg & sierlijsten interieur: bvb. pianolak & hout-look
  . Polieren om krasjes te verwijderen
  . Waxen
  . Coaten

. Sierlijsten exterieur
  . Polieren; indien gelakt, hoogglans plastic of alu
  . Coaten

. Wielkassen

. Lakbescherming = vanaf 185,00 Eur BTWex/waxlaag

De diepe glans en rijke, warme kleur van de lak zo lang mogelijk behouden, is de wens van elke autoliefhebber. Een wax, een sealant of een keramische coating maken langdurige lakbscherming mogelijk. Dat gaat van gemiddeld 3 maanden voor een wax, 6 à 9 maanden voor een sealant en vanaf 1 jaar tot 5 jaar voor een keramische coating. WAS-CO werkt met Ceramic Coatings en Sealants van TAC Systems. Voor de waxen kiezen we voor Infinity van Kamikaze en voor enkele varianten van Swissvax.

. Waxen
. Sealen
. Keramisch coaten

. Wielen & remklauwen = vanaf 270,00 EUR BTWex/set wielen

Ceramic Wheel & Caliper is een wielcoating specifiek ontwikkeld om de hoge temperaturen te trotseren die kunnen ontstaan aan de remschijven te trotseren. Het onderhoud van gecoate wielen wordt vergemakkelijkt doordat remstof minder snel de kans krijgt om in te werken. Duurzaamheid = 1 à 1,5 jaar.

Een wielcoating blijft langer zitten dan een wielwax, maar dat neemt niet weg dat een wielwax een interessant alternatief blijft, zeker voor een wagen die minder dan 5.000 km/jaar aflegt zoals een classic car of youngtimer. In de prijs is het demonteren en monteren van een set van 4 wielen begrepen.

. Waxen
. Keramisch coaten 

. Glascoating = vanaf 135,00 EUR BTWex/voorruit

Besparen op het gebruik van uw ruitenwissers? Dat is een neveneffect van een coating op het glas van uw wagen. In de eerste plaats zorgt een glascoating voor water- en vuilafstotendheid net zoals elke coating. Dat wil zeggen dat vooral vanaf een snelheid van 50km of meer, de waterdruppels van het glas wegrollen en uw zicht zo goed als altijd optimaal blijft, zonder gebruik van de ruitenwissers. Ook mooi meegenomen is dat een glascoating ervoor zorgt dat in de winter de ruiten minder hard aanvriezen.

. Voorruit
. Alle ruiten 

3. PACK “CARTE BLANCHE”
Dit pakket stelt u helemaal zelf samen uit het volledige aanbod op de WAS-CO-website. En als u het niet vindt, vraag het ons dan zeker. Your wish is our command. We leggen de lat zo hoog als u dat wenst.
4. AUTOMOTIVE SECTOR & BUSINESS-TO-BUSINESS
Bent u verantwoordelijke bij een concessiehouder of vertegenwoordigt u een merk als invoerder, dan biedt WAS-CO u ook een heel gamma van diensten gebaseerd op het aanbod vermeld op deze website.

Uit onze ervaring van meer dan 13 jaar in de automotive sector, weten we dat uw noden dan erg specifiek kunnen zijn. Neem daarom gerust CONTACT met ons op en we bespreken welke meerwaarde we voor u kunnen realiseren.

Neem contact op

error: Beschermde inhoud