Grondige reiniging auto Leuven

Contacteer WAS-CO

Eigen werkplaats

N

Volledig toegewijd

V

Als een spiegel...

Grondige reiniging auto Leuven


Een grondige reiniging van uw auto in de regio Leuven door WAS-CO biedt u weer een frisse en verzorgde auto. Door een ontgeuring van het interieur worden nare geuren permanent verwijderd. Wij zetten ons in voor zowel de zakelijke als de particuliere klanten. Nieuwe en gebruikte wagens, maar ook demowagens reinigen we geregeld. We kunnen een auto rookvrij maken, behandelen voor verf- of ijzerdeeltjes, doffe lak en krassen en nog veel meer. Bij onze werkzaamheden maken wij gebruik van professionele gereedschap en bieden wij een constante kwaliteit. Vraag direct naar de mogelijkheden bij WAS-CO.

Grondige reiniging auto Leuven: interieur en exterieur

Laat uw auto aan een grondige reiniging in de regio Leuven onderwerpen door WAS-CO. Hierbij reinigen wij zowel het interieur als het exterieur. Dit betekent dat uw zetels tot aan het koetswerk worden gereinigd. Ons werkgebied is de vierhoek Antwerpen – Brussel – Vlaams-Brabant – Limburg. Wij maken hierbij gebruik van een goed uitgebouwde mobiele service. Dit betekent dat wij vrijwel overal onze werkzaamheden professioneel kunnen uitvoeren.

Uw auto blinkt weer als nieuw

Uw auto zal weer als nieuw blinken wanneer u hem hebt laten onderwerpen aan een grondige reiniging door WAS-CO nabij Leuven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via +32 473 29 48 79.

Heeft u interesse ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

error: Beschermde inhoud