De juiste prijs?

De juiste prijs?

Zonder uw wagen gezien en geïnspecteerd te hebben is het moeilijk om de prijs van een behandeling exact in te schatten. Onze prijzen variëren in de eerste plaats ngl. het formaat van de wagen. Verder hebben ook een invloed op de prijs: lakkleur, bouwjaar, km-stand, aard en diepte van aanwezige krassen, mate en aard van de vervuiling in het interieur, binnen- of buitenslaper, geregeld parkeren bij een spoorweg of onder bomen, 100% carwash-wagen of slechte handcarwash, frekwentie waarop de wagen gewassen wordt, de mate van verzorging die wagen al gehad heeft of juist het gebrek eraan enz.

Daarom bent u welkom in onze werkplaats voor een inspectie vooraf van uw wagen. Zo hebben wij een beter zicht op de exacte staat van de wagen. En u heeft nadien een veel gerichtere prijsberekening op zak. Een korte inspectie met eventueel een kleine test of demo gebeurt enkel op afspraak en is kostenloos. Een telefoontje of e-mail volstaat om datum en uur vast te leggen. Afspraken kunnen tijdens de week overdag of ’s avonds, of op zaterdagvoormiddag.
Ook het bezoek van een verzekeringsexpert i.v.m. een lakschade aan uw wagen, kan in onze werkplaats doorgaan op afspraak. Aan de opmaak en verzending van een prijsbestek echter zijn in principe wel kosten verbonden.

Twee nieuwe wagens van eenzelfde type en kleur kunnen door 2 verschillende garages met een heel andere kwaliteit voorbereid zijn voor aflevering aan u. De ene kras is de andere niet. Herspuitwerk is niet altijd volgens de regels van de kunst uitgevoerd. Polieren en polieren is twee; wij zien dagelijks het verschil.

Neem contact op

error: Beschermde inhoud