Bedrijfswagen simoniseren Mechelen

Contacteer WAS-CO

Eigen werkplaats

N

Volledig toegewijd

V

Als een spiegel...

Bedrijfswagen simoniseren Mechelen


Een bedrijfswagen laat u simoniseren door een specialist: WAS-CO in Mechelen. Wij voeren onze werkzaamheden ook uit in Vlaams-Brabant. Dit kunnen we realiseren door een goed uitgebouwde mobiele service. Tijdens het simoniseren van uw bedrijfswagen in Mechelen halen we in principe een erg dun laagje van de lak weg. Op deze manier kunnen waskrassen verwijderd worden. Voor dieperliggende krassen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Hiervoor bieden we andere diensten aan.

Bedrijfswagen simoniseren Mechelen: uw wagen blinkt als nieuw

Na het simoniseren van uw bedrijfswagen in onze werkplaats in Mechelen blinkt uw wagen weer als nieuw. Wij zijn gespecialiseerd in het simoniseren van bedrijfswagens. Dit doen we door heel Vlaams-Brabant. U kunt ons inschakelen voor afzonderlijke behandelingen, maar ook voor combinaties in een pakketformule. Zo bieden we bijvoorbeeld de Opfrisbeurt ‘PRO-Compleet’ aan. Hierbij simoniseren we de lak tot een strakke glans en diepe kleur. Het doel in dit pakket is dat het grootste deel van de krassen is weggewerkt. De afwerking geschiedt middels een spray-wax, die meerdere weken actief is.

Glansbeurt en lakcorrectie

Als u ons de bedrijfswagen laat simoniseren in Mechelen, dan bieden we een glansbeurt en lakcorrectie aan. Wilt u graag meer informatie? Bel ons dan via +32 473 29 48 79

Heeft u interesse?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

error: Beschermde inhoud