Bedrijfswagen polieren Antwerpen

Contacteer WAS-CO

Eigen werkplaats

N

Volledig toegewijd

V

Als een spiegel...

Bedrijfswagen polieren Antwerpen


Bij WAS-CO kunt u uw bedrijfswagen laten polieren in de omgeving van Antwerpen, Leuven en de rest van Vlaams-Brabant. Wij zijn gevestigd in Mechelen, maar beschikken over een goede mobiele service. Hierdoor zijn we vrijwel overal in te zetten. Polieren van een bedrijfswagen houdt in dat we een dun laagje van de lak weghalen. Hierdoor worden oppervlakkige krassen door bijvoorbeeld wassen verwijderd. Diepere krassen halen we op een andere manier weg. Als u een vervangende bedrijfswagen nodig heeft, kunnen wij deze voor u regelen indien u deze niet heeft. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden.

Bedrijfswagen polieren Antwerpen: laat het over aan de specialist

Het is aan te raden het polieren van de bedrijfswagen over te laten aan dé specialisten nabij Antwerpen: WAS-CO. U weet dan zeker dat het op de juiste manier gebeurt en dat de schade op verantwoorde wijze wordt verwijderd. Dit arbeidsintensieve werk vereist ervaring en kennis. Bovendien zijn professionele gereedschappen nodig. Deze vindt u allemaal terug bij WAS-CO. Wij zetten ons in voor bedrijven, invoerders en fleet-owners. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het polieren van hun wagen.

Vragen? Bel ons en stel ze

Heeft u nog vragen over het polieren van uw bedrijfswagen nabij Antwerpen, Leuven en Vlaams-Brabant of onze andere diensten? Neem dan contact op door te bellen via +32 473 29 48 79

Heeft u interesse ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

error: Beschermde inhoud