Bedrijfswagen ontgeuren Mechelen

Contacteer WAS-CO

Eigen werkplaats

N

Volledig toegewijd

V

Als een spiegel...

Bedrijfswagen ontgeuren Mechelen


Laat uw bedrijfswagen ontgeuren door de specialisten van WAS-CO in Mechelen. Ruikt de bedrijfswagen naar rook of is door vocht een onaangename geur ontstaan? Wij zorgen dat alle onaangename geuren verdwijnen, en dit permanent. Gaat een collega gebruik maken van de wagen? Dan zou het aangenaam zijn dat de wagen fris ruikt. Daar helpen wij u graag bij. Wij zetten ons al jaren met toewijding in voor autoverzorging. Wij ontgeuren de gehele bedrijfswagen in onze werkplaats in Mechelen. Het is ook mogelijk om op locatie te komen in Mechelen, Antwerpen of Vlaams-Brabant. Laat dit dan aan ons weten en wij bieden u een passende oplossing. Vraag direct naar de mogelijkheden bij WAS-CO.

Bedrijfswagen ontgeuren Mechelen: van Antwerpen tot aan Vlaams-Brabant

Wij ontgeuren uw bedrijfswagen in onze werkplaats in Mechelen of waar u wilt op locatie. Zo zijn wij ook werkzaam in Antwerpen en Vlaams-Brabant. We beschikken over een goed uitgebouwde mobiele service. Hierdoor zijn wij vrijwel overal in te zetten. Onze autopoetsers zijn goed opgeleid en werken met passie voor het vak. Zij weten precies hoe ze uw bedrijfswagen in Mechelen kunnen ontgeuren. Wij werken voor particulieren, maar ook voor invoerders en fleet-owners.

Vraag naar de mogelijkheden bij WAS-CO

Vraag direct naar de mogelijkheden bij WAS-CO of maak een afspraak. In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer +32 473 29 48 79

Heeft u interesse ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

error: Beschermde inhoud