Bedrijfswagen interieur reinigen Leuven

Contacteer WAS-CO

Eigen werkplaats

N

Volledig toegewijd

V

Als een spiegel...

Bedrijfswagen interieur reinigen Leuven


Een bedrijfswagen interieur kunt u nabij Leuven laten reinigen door de specialisten van WAS-CO. U kunt er bij ons voor kiezen om een deel van het interieur te laten reinigen, zoals enkel de zetel, of juist voor een grondige reiniging te kiezen. U kunt zelfs een geregelde reiniging inplannen bij onze specialisten. Als u gebruik maakt van onze diensten, dan kunt u kiezen uit diverse complete pakketten. Zo hebben we de opfrisbeurt Extra, PRO-interieur, PRO-Exterieur en PRO-Compleet. Welke dienst voor u de beste optie is, is afhankelijk van een aantal factoren. Wij adviseren u hier graag over. Particuliere wagenbezitters hebben bijvoorbeeld andere behoeften dan fleet-owners of invoerders. Vraag direct naar de mogelijkheden!

Bedrijfswagen interieur reinigen Leuven: uw wagen wordt weer als nieuw!

Als u uw bedrijfswagen interieur laat reinigen door WAS-CO nabij Leuven, dan verlaat u onze werkplaats met een wagen die weer als nieuw oogt. Als bestuurder van een bedrijfswagen bieden wij u diverse diensten aan. Deze lopen uiteen van dieptereiniging en ontgeuring tot aan polieren, uitdeuken, grondige wasbeurten en het wegwerken van kleine schades. Wij kunnen uw wagen desgewenst ook controleren. Vervolgens zullen wij u adviseren over de te nemen stappen. Uiteraard bepaalt u. Wilt u enkel het interieur of een zetel van de bedrijfswagen laten reinigen nabij Leuven, dan doen wij dat voor u.

Meer informatie: bel ons vrijblijvend

Wilt u graag meer informatie over onze diensten of direct een afspraak maken voor het reinigen van een bedrijfswagen interieur nabij Leuven? Neem dan contact op en bel ons via +32 473 29 48 79.

Heeft u interesse ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

error: Beschermde inhoud