Auto waxen Brussel

Contacteer WAS-CO

Eigen werkplaats

N

Volledig toegewijd

V

Als een spiegel...

Auto waxen Brussel


Als uw auto een doffe lak heeft, kunt u ervoor kiezen deze te laten waxen door WAS-CO nabij Brussel. De auto zal weer als nieuw zijn, wanneer het onze werkplaats te Mechelen (Antwerpen) verlaat. Wij kunnen zowel particuliere auto’s als bedrijfswagens waxen. Wat is ons doel? Een langdurig resultaat. Met een goede waxlaag maakt vuil minder kans zich aan de auto te hechten. Wij raden aan uw auto te laten waxen nabij Brussel door een expert zoals ons, in plaats van het zelf te doen. U weet dan namelijk dat het goed gebeurt en uw auto zal weer als nieuw uit de wax verschijnen. Wax voorkomt dat de lak van uw auto dof wordt en verweert. Vraag direct naar de vele mogelijkheden!

Auto laten waxen nabij Brussel: een compleet reinigingspakket

Bij WAS-CO kunt u niet alleen de auto laten waxen nabij Brussel, maar kunt u ook kiezen voor een compleet reinigingspakket. Wij bieden vier unieke pakketten aan:

In al deze pakketten zit een waxbeurt of heeft u daartoe de mogelijkheid.

Aarzel niet langer en kom naar WAS-CO

Aarzel niet langer en laat WAS-CO uw auto waxen nabij Brussel. Wij beschikken over een goed uitgebouwde mobiele service, waardoor wij vrijwel overal inzetbaar zijn. Heeft u nog vragen? Laat het ons dan weten en bel via +32 473 29 48 79. Via deze weg kunt u ook direct een afspraak maken.

Heeft u interesse ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

error: Beschermde inhoud