Auto polieren Leuven

Contacteer WAS-CO

Eigen werkplaats

N

Volledig toegewijd

V

Als een spiegel...

Auto polieren Leuven


Laat uw auto polieren in Leuven door de specialisten van WAS-CO. Wij zijn gevestigd in Mechelen, maar beschikken over een goed uitgebouwde mobiele service. Hierdoor zijn we vrijwel overal inzetbaar, ook in Vlaams-Brabant. Wij zetten ons in voor particulieren, invoerders en fleet-owners. Bij het polieren van uw auto in Leuven, halen wij een dun laagje van de lak weg. Op deze manieren kan kleine schade worden verwijderd. Diepe krassen kunnen we natuurlijk ook verwijderen, maar dat doen we met een andere werkwijze. Vraag direct naar de mogelijkheden bij WAS-CO.

Auto polieren Leuven: diensten door heel Vlaams-Brabant aangeboden

Wij polieren uw auto niet alleen in Leuven, maar door heel Vlaams-Brabant. Dit realiseren wij door onze uitstekende mobiele service. Het polieren kunt u het beste overlaten aan een specialist. U weet dan zeker dat het op de juiste manier gebeurt en dat de schade niet erger wordt. Het is een arbeidsintensief werk dat ervaring en kennis vereist. Wij maken gebruik van moderne en professionele gereedschappen om uw auto te polieren in Leuven. Als uw auto een tijdje in onze garage staat, houden wij u graag mobiel door u een vervang auto aan te bieden.

Breed gamma diensten

Wij kunnen niet alleen uw auto polieren in Leuven, maar bieden een breed gamma diensten aan. Deze diensten voeren wij desgewenst op locatie uit. Van een dieptereiniging tot het weghalen van krassen in de lak, wij zijn uw ideale partner. Vragen? Stel ze dan door te bellen naar +32 473 29 48 79

Heeft u interesse ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

error: Beschermde inhoud