Auto ontgeuren Brussel

Contacteer WAS-CO

Eigen werkplaats

N

Volledig toegewijd

V

Als een spiegel...

Auto ontgeuren Brussel


Laat uw auto ontgeuren nabij Brussel door de specialisten van WAS-CO. Heeft uw auto onaangename geuren, zoals van sigaretten, huisdieren, vocht of door iets anders? Dan is het aan te raden uw auto te laten ontgeuren. Wij doen dit op professionele manier en verwijderen de geuren permanent. Uw auto zal weer fris onze werkplaats verlaten. Het is aan te raden om een complete behandeling te laten uitvoeren door specialisten. U weet dan zeker dat de geuren na een tijdje niet zullen terugkeren. Vraag direct naar de mogelijkheden bij WAS-CO.

Auto ontgeuren Brussel: laat alle onaangename geuren verwijderen

Laat alle onaangename geuren verwijderen door uw auto te laten ontgeuren door WAS-CO, nabij Brussel. Het gehele interieur wordt hierbij behandeld. Ook lastig te bereiken plekken in de auto worden behandeld door onze specialisten. Deze werkzaamheden kunnen wij in onze werkplaats te Mechelen (Antwerpen) uitvoeren. Wij beschikken echter ook over een goed uitgebouwde mobiele service, waardoor wij vrijwel overal ingeschakeld kunnen worden.

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten

Bespreek snel de mogelijkheden met onze specialisten om uw auto te ontgeuren nabij Brussel. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en werken met toewijding voor autoverzorging. Maak direct een afspraak met onze specialisten of bel voor meer informatie via +32 473 29 48 79

Heeft u interesse ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

error: Beschermde inhoud