Auto laten simoniseren Mechelen

Contacteer WAS-CO

Eigen werkplaats

N

Volledig toegewijd

V

Als een spiegel...

Auto laten simoniseren Mechelen


Uw auto kunt u laten simoniseren door de experten van WAS-CO te Mechelen. Ook als u in Vlaams-Brabant gebruik wilt maken van onze diensten kunt u ons inschakelen. Wij beschikken namelijk over een mobiele service die hier speciaal voor uitgerust is. Bij simoniseren halen we een dun laagje van de lak van de auto weg. Hierdoor verwijderen we waskrassen. Voor dieperliggende krassen bieden we uiteraard ook een oplossing. Met onze hulp zal uw wagen weer als nieuw blinken. Maak direct een afspraak!

Auto laten simoniseren in Mechelen: laat het over aan een betrouwbare partij

WAS-CO is een betrouwbare partij in Mechelen aan wie u het simoniseren van uw auto met een gerust hart kunt overlaten. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief werk. Onze medewerkers zijn zeer toegewijd en hebben passie voor auto’s en autoverzorging. Dat ziet u ook terug in het zorgvuldige resultaat. U kunt uw auto dus laten simoniseren in Mechelen door WAS-CO. Ook in Vlaams-Brabant is dit mogelijk. Fleet-ownersinvoerders en particuliere wagenbezitters kunnen allen bij ons terecht.

Vraag om meer informatie van onze specialisten

Wilt u graag meer informatie ontvangen of direct uw auto laten simoniseren in Mechelen? Bel dan naar +32 473 29 48 79. Wij voorzien u graag van advies op maat. Een afspraak kunt u ook telefonisch inplannen. 

Heeft u interesse ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

error: Beschermde inhoud