Auto interieur reinigen Vlaams-Brabant

Contacteer WAS-CO

Eigen werkplaats

N

Volledig toegewijd

V

Als een spiegel...

Auto interieur reinigen Vlaams-Brabant


Uw auto interieur laten reinigen door een specialist nabij Vlaams-Brabant: schakel de hulp in van WAS-CO. Wij zijn gespecialiseerd in reinigingen van diverse wagens; bedrijfswagens, wagens van particuliere klanten, maar ook fleet-owners zijn wij graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat zelfs de meest vervuilde wagens weer proper onze werkplaats verlaten. Onfrisse interieurs worden weer fris. U verlaat onze werkplaats met een nette en verzorgde auto. Het interieur van uw auto reinigen wij op professionele wijze in de buurt van Vlaams-Brabant. Dit laten wij enkel doen door toegewijde medewerkers. Vraag direct naar de mogelijkheden bij WAS-CO!

Auto interieur reinigen Vlaams-Brabant: particulieren en bedrijven zijn welkom

Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom om het interieur van hun auto te laten reinigen door onze experten nabij Vlaams-Brabant. Of u nu een particuliere eigenaar bent van een wagen, deze leaset, een vloot beheert of een bedrijfswagen heeft, wij reinigen het interieur van de auto naar wens in onze werkplaats nabij Vlaams-Brabant. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en we laten het resultaat voor zichzelf spreken: een propere en verzorgde wagen waarmee u zorgeloos de weg op kunt.

Meer informatie opvragen

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Vraag dan meer informatie op door te bellen naar +32 473 29 48 79. Of maak direct een afspraak om uw auto interieur te laten reinigen nabij Vlaams-Brabant. Ook hiervoor kunt u bellen.

Heeft u interesse ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

error: Beschermde inhoud