Auto interieur kuisen Vlaams-Brabant

Contacteer WAS-CO

Eigen werkplaats

N

Volledig toegewijd

V

Als een spiegel...

Auto interieur kuisen Vlaams-Brabant


Uw auto interieur laat u kuisen door WAS-CO, de expert in grondige reinigingen van wagens in de regio Vlaams-Brabant. Zowel lease- en bedrijfswagens als wagens van particuliere klanten zijn bij ons welkom om te laten kuisen. We kuisen het interieur van uw auto in heel Vlaams-Brabant, of deze nu zeer vervuild is of onfris ruikt. Ook verweerde lakken worden weer fris en diepglanzend gemaakt. Wij houden hierbij altijd een oog voor detail en nauwkeurigheid. Een propere wagen biedt vele voordelen. Aarzel dus niet langer en laat uw auto interieur kuisen door onze experten nabij Vlaams-Brabant.

Auto interieur kuisen Vlaams-Brabant: iedereen kan bij ons terecht

Of u nu een particuliere wagenbezitter bent, een bedrijfswagen heeft of een complete vloot beheert, bij ons kunt u terecht om het interieur van uw auto te laten kuisen rond Vlaams-Brabant. Wij kuisen niet alleen het interieur van uw auto in onze vestiging nabij Vlaams-Brabant, maar wij verwijderen bijvoorbeeld ook krassen. Met onze diensten kunnen wij u altijd aan een propere wagen helpen. Daarnaast polieren en waxen wij de buitenkant van uw wagen als u dit wenst. Zelfs airco-cleaning behoort tot de mogelijkheden.

Vragen? Neem dan contact op

Heeft u nog vragen of wilt u direct het interieur van uw auto laten kuisen en woont u nabij Vlaams-Brabant? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Dit kunt u doen door te bellen via +32 473 29 48 79.

Heeft u interesse ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

error: Beschermde inhoud